Oversikt over hvilke type tjenester vi tilbyr deg eller din bedrift

- Vannskader
-
Brannskader
- Mugg og soppsanering
- Ventilasjonsrengjøring
- Kloakkskader
- Oljesanering
- Luktsanering
- Asbestsanering
- Rens av tepper og møbler
- Nedvask

Vannskader

Vannskader kan oppstå i mange situasjoner: lekkasje, flom, fuktskade i forbindelse med kondens og fukt fra grunnen. Kort sagt; alt flytende som befinner seg steder det ikke skal være, kan føre til slike skader. Også ved brannslukking kan det bli vannskade, og når skaden er skjedd, må den behandles profesjonelt. Det krever spesialmaskiner og skikkelig tørkeutstyr. Vi har det som skal til, og vi følger opp prosessen med fuktmålinger og dokumentering av tørre resultat. I mange tilfeller klarer vi å tørke det eksisterende materialet, men må vi rive, sørger vi for at alt blir gjort skikkelig, og at kundene kan flytte tilbake til et tørt, trygt hus.

Kloakkskader

Bare ordet kloakkskader kan få noen og enhver til å rynke på nesa. Det er ubehagelig materie å rydde opp i, men vi gjør det. Det er flere grunner til slike problemer. For eksempel tette toaletter på grunn av at noen har kastet noe i som ikke skal være der, eller spiker som har truffet et avløpsrør. Kloakkskader kan også komme av årsaker man ikke har kontroll over: det kommunale rørsystemet kan tette seg, og kloakken slår tilbake gjennom toalettet - eller rør kan skli fra hverandre inne i veggen. Vi tar saken og sørger for å rengjøre, desinfisere og fjerne ubehagelig lukt.

Ventilasjonsrengjøring

Utnytt effekten av ventilasjonsanlegget ditt ved regelmessig rens.
God luftkvalitet og sunne arbeidsforhold bør ha stor prioritet. Det skal være ventilasjon i alle offentlige bygg, og det blir også mer aktuelt i privatboliger. Ventilasjonsanlegget kan være veldig bra når det installeres, men etter en stund ligger det støv og fett i kanalene som luften skal ventileres gjennom. Det gir ikke god luftkvalitet, og hvis et anlegg ikke renses skikkelig og regelmessig, påvirker dette innemiljøet og kan gi økt brannfare. Vi renser ventilasjonsanlegg, og inngår avtaler om fast kontroll og rens. Noen ganger trenger det bare en sjekk, andre ganger en større rens. Skal luftkvaliteten være god, må anlegget være rent. Spør oss om råd!

Brannskader

Vi liker å ta vare på tingene våre, og spesielt liker vi å ta vare på de tingene som betyr noe spesielt. Plastbollen fra Ikea er ikke like verdifull for oss som bildet av oldemor og oldefar, eller puten som husets yngste datter broderte i barnehagen. Ved brann opplever man kanskje at mange verdifulle ting ser ut til å ha gått tapt. Det er ikke alltid tilfelle, og vi kan ofte gjøre mye med tilsynelatende ødelagte gjenstander. Vi sørger for at flest mulig av kundens verdifulle eiendeler blir satt i opprinnelig stand såfremt det er mulig, og vi er selektive med tanke på hva vi gjør noe med. Det som er viktig for kunden, er viktig for oss. Tingene blir lagret i trygge, tørre lokaler til en eventuelt brannskadet bolig er satt i stand igjen.

Rens av tepper og møbler

Vi vet hvordan vi skal håndtere dine tepper, og vi tar imot alle typer salongtepper til rensing. I tillegg kan vi også hjelpe deg med å få renset dine møbler om de lar seg rense.

Luktsanering

Luktsanering betyr fjerning av lukt, og det kan være mange kilder til vond lukt. Luktproblemet kan for eksempel oppstå hvis man tørrkoker gummismokker eller kjøttgryten. Det gir en intens, stikkende lukt som ikke lar seg fjerne så lett. Tørrkokt pinnekjøtt setter også en ubehagelig odør i huset, og den kjenner man tydelig - og lenge. Døde dyr i veggene gir også dårlig lukt. Mink eller rotter som drar med seg mat inn, gjør samme ugagn. Vi har utstyret og kjenner metodene for hvordan lukt skal håndteres, og kunden kan være sikker på å slippe problemer med lukt i framtiden.

Mugg -og soppsanering

Mugg og sopp er uvelkomne elementer i en bolig, og det er et stigende problem i dag. Bygging med materialer som ikke har tørket tilstrekkelig, eller for dårlig lufting i hus kan føre til at mugg og sopp får gode levevilkår. Det kan også oppstå etter vann- eller fuktskade. Organiske materialer, slik som tre, gips, naturtekstil osv., krever tørre omgivelser for å unngå at mugg- og soppdannelser oppstår. Både døde og levende muggsporer kan skape problemer for mennesker, spesielt for allergikere. Derfor må alt fjernes skikkelig for å unngå plager. Vi fjerner dette etter kvalifiserte og anerkjente metoder.

Oljesanering

Lekkasje fra oljefyr, kamin eller parafinfyringsanlegg forårsaker veldig ubehagelig lukt. Lekkasje fra parafintank som er nedgravd i bakken, kan skape ubehagelig lukt og flyktige gasser i huset. Vi har kunnskapen og utstyret som skal til for å fjerne dette.

Nedvask

Bruk oss som din totale renholdspartner. Vi utfører alt innen renhold. Herunder nedvask av industrihaller,kontorer, private hjem, vask og rens av møbler.

Med nedvask mener vi hel vask av vegger, tak, gulv og vinduer pluss faste innredninger som for eksempel kjøkken og sanitær.

Verkstedhaller trenger også renhold av innvendige takkonstruksjoner, vegger og rørgater. Arbeidsmiljøet blir betraktelig bedret om dette blir utført etter behov. Etter utførelse, kan dokumentasjon på bedring av luftkvalitet vedlegges bedriftens egen internkontroll.


Vi vasker også innbo etter avtale, og der kan man velge i hvilket omfang det skal gjøres. Ved nedvask av møblert leilighet er det mange detaljer å rengjøre i tillegg til bygningen. Ønsker kunden noe egeninnsats sammen med oss, er det mulig. Da bruker vi mindre tid, og kunden sparer penger.

Asbestsanering

Bruk kvalifiserte fagfolk til å ta jobben.
Asbest brukes ikke lenger i nye bygg, men det finnes fremdeles hus og bygninger som inneholder disse materialene. Asbestmaterialer er ikke farlige i seg selv, men hvis man begynner å dele det opp, avgir det støv. Det er støvet som er farlig, og det skal man holde seg unna. Man kan bli utsatt for dette støvet ved riving eller renovering av bygg. Det er lovpålagt å bruke kvalifiserte folk når vi skal fjerne asbest, og reglene for dette er strenge. Vi foretar kartlegging av omfang av asbestholdig materiale i bygget, og sørger for korrekt behandling i henhold til regelverket. Det er trygghet i å la fagfolk ta jobben og slippe å utsette helsen for fare.
Kontaktinformasjon
Åpningstid kontor: 08.00-16.00
Tlf: 75 54 94 90
Vakt tlf: 47 81 23 00

Besøksadresse:
Langstranda 3,
8003 Bodø

Postadresse:
Polygon Bodø
Postboks 337,
8001 Bodø

Org.nr: 915 365 450